دوره 12، شماره 46 - ( 4-1382 )                   جلد 12 شماره 46 صفحات 28-18 | برگشت به فهرست نسخه ها

XML English Abstract Print


Download citation:
BibTeX | RIS | EndNote | Medlars | ProCite | Reference Manager | RefWorks
Send citation to:

Paknahad Z, Mahdavi R, Asgary S, Naderi G, Mahboob S, Rajabi P et al . A Comparison Effects of Diet Enriched by Olive Oil and Hydrogenated Fat On Serum Lipoprotein, Lipid Peroxidation And Atherosclerosis Development in Rabbits. JGUMS 2003; 12 (46) :18-28
URL: http://journal.gums.ac.ir/article-1-736-fa.html
پاکنهاد زمزم، مهدوی رضا، عسگری صدیقه، نادری غلامعلی، محبوب سلطانعلی، رجبی پروین و همکاران.. مقایسه اثرات رژیم غذایی غنی از روغن زیتون و روغن هیدروژنه بر لیپوپروتئین سرم، پراکسیداسیون چربی و ایجاد آترواسکلروز در خرگوش. مجله علوم پزشکی گیلان. 1382; 12 (46) :18-28

URL: http://journal.gums.ac.ir/article-1-736-fa.html


چکیده:   (6952 مشاهده)
این مقاله فاقد چکیده می​باشد.
متن کامل [PDF 417 kb]   (2151 دریافت)    
مقاله مروری: پژوهشي | موضوع مقاله: تخصصي
دریافت: 1393/6/29 | پذیرش: 1393/6/29 | انتشار: 1393/6/29

ارسال نظر درباره این مقاله : نام کاربری یا پست الکترونیک شما:
CAPTCHA

بازنشر اطلاعات
Creative Commons License این مقاله تحت شرایط Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License قابل بازنشر است.

کلیه حقوق این وب سایت متعلق به مجله دانشگاه علوم پزشکی گیلان می باشد.

طراحی و برنامه نویسی : یکتاوب افزار شرق

© 2024 CC BY-NC 4.0 | Journal of Guilan University of Medical Sciences

Designed & Developed by : Yektaweb