دوره 8، شماره 31 و 32 - ( 6-1378 )                   جلد 8 شماره 31 و 32 صفحات 8-1 | برگشت به فهرست نسخه ها

XML English Abstract Print


Download citation:
BibTeX | RIS | EndNote | Medlars | ProCite | Reference Manager | RefWorks
Send citation to:

Soltani B, .E. Odia C. Preparation of a Photoactivable Ligand for Bradykinin Receptors. JGUMS 1999; 8 (31 and 32) :1-8
URL: http://journal.gums.ac.ir/article-1-1968-fa.html
سلطانی دکتر بهرام، ایی او دییا دکتر چارلز. تهیه یک لیگاند حساس به نور برای گیرنده‌های برادی کنین. مجله علوم پزشکی گیلان. 1378; 8 (31 و 32) :1-8

URL: http://journal.gums.ac.ir/article-1-1968-fa.html


1- استادیار گروه فارماکولوژی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان گیلان
2- استادیار گروه فارماکولوژی دانشکده پزشکی دانشگاه ایندیانا آمریکا
چکیده:   (1747 مشاهده)
چکیده
برادی کنین با اثر بر روی گیرنده های B2 مسئول اکثر اثرات فیزیولوژیکی آن میباشد. تاکنون تهیه یک کونژوگه برادی کنین فعال شونده با نور که میل ترکیبی گیرنده‌های برادی کنین B2 بصورت محلول را داشته باشد گزارش نشده است. با رادیو اکتیو کردن این کونژوگه‌ها میتوان از آنها جهت نشاندار کردن گیرنده‌ها استفاده کرد. گیرنده‌های رادیو اکتیو در مراحل خالص سازی بسیار مفید هستند.
‌هدف این مطالعه تهیه یک لیگاند برادی کنین فعال شونده با نور است که قابلیت ترکیب با گیرنده‌های برادی کنین B2 را دارد. در این مطالعه تجربی جهت کونژوگاسیون با لایزیل برادی کنین (یکی از آنالوگهای برادی کنین) از Sulfosuccimidy1 (p - azidosalicylamido ) ethyl - 1 , 3 - dithiopropionate ( SASD)-2 استفاده شد. پس از ۱۸ ساعت انکوباسیون SASD با LBKدر نور بی خطر (نور قرمز با لامپ ۲۵ وات) کونژوگه SASD - LBK بدست آمد. آزمایشات HPLC نشان داد که زمان نگهداری کونژوگه در ستون HPLC ۲6دقیقه بود. و این با زمان نگهداری مواد شروع کننده واکنش LBK (۱۷دقیقه) و SASD   (24دقیقه) متفاوت بود. همچنین آزمایشات مهار اتصال آنتی بادی علیه برادی کنین به پلیتهای لعاب داده شده با glut - BSA LBK نشان داد که کونژوگه تهیه شده در مقایسه با SASD و LBK فعالیت ایمنولوژیکی خود را حفظ کرده است. آزمایشات پیوند با گیرنده محلول (soluble binding assay) نشان دادند که کونژوگه SASD LBK - با گیرنده‌های برادی کنین B2 در میومتر رحم گاو که بصورت محلول در آمده است میل ترکیبی دارد.
‌با اضافه کردن I125 به کونژوگه میتوان از آن برای رادیو اکتیو کردن گیرنده استفاده کرد. بدین ترتیب که ابتدا کونژوگه رادیو اکتیو به گیرنده بصورت محلول در آمده متصل می‌شود، پس از آن با تابیدن نور یک پیوند کووالانسی بین گیرنده و لیکاند ایجاد میشود. بدین ترتیب میتوان مراحل مختلف خالص سازی گیرنده را با دنبال کردن رادیو اکتیویته پیگیری کرد.
متن کامل [PDF 1326 kb]   (421 دریافت)    
مقاله مروری: پژوهشي | موضوع مقاله: تخصصي
دریافت: 1398/1/18 | پذیرش: 1398/1/18 | انتشار: 1398/1/18

ارسال نظر درباره این مقاله : نام کاربری یا پست الکترونیک شما:
CAPTCHA

بازنشر اطلاعات
Creative Commons License این مقاله تحت شرایط Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License قابل بازنشر است.

کلیه حقوق این وب سایت متعلق به مجله دانشگاه علوم پزشکی گیلان می باشد.

طراحی و برنامه نویسی : یکتاوب افزار شرق

© 2024 CC BY-NC 4.0 | Journal of Guilan University of Medical Sciences

Designed & Developed by : Yektaweb